Разкриване на представителство

Смятате ли, че сте готови да направите решителна крачка в своето професионално развитие и да откриете свой собствен застрахователен офис?

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА МЕСТНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО

Вашите потенциални клиенти вече се интересуват от услугите на Нетнис Иншурънс Брокерс поради коректното отношение, репутация за отлично обслужване на клиентите и експертиза, която дава решение на техните нужди.
Голяма част от вашата работа е да обслужите тези потенциални клиенти, като им се обадите за среща или ги обслужите на място в офиса. Нетинс Иншурънс Брокерс ще ви помогне да постигнете целите си с помощта на местна реклама, правилно позициониране и ефективни контакти на местно ниво.

ЗАЩО ДА РАЗКРИЕШ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВОТО?

Вашият талант

Вие сте мотивирани за постигане на резултати и имате амбицията да развивате вашите знания и умения в работата с клиенти и изграждането на екип за постигане на резултати.

Вашето желание

Това, което изгражда бъдещето ви, е ограничено само от вашата решителност и упорита работа, за да постигнете високи възнаграждения в развиваща се бизнес среда.

Нашата подкрепа

Нетинс Иншурънс Брокерс дава пълна подкрепа на своите партньори в процеса на работа и постоянно изгражда тяхната експертиза и увереност чрез ефективни обучения – IBS™.

ОТЗИВИ ОТ НАШИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

Отворих офис на Нетинс Иншурънс Брокерс преди повече от 5 години. Всеки нов бизнес крие много предизвикателства, но подкрепата, която получих от колегите, бързо ги опроверга. Отварянето на офиса отне само няколко седмици и от самото начало разчитам на екипа в централния офис за подкрепа и добри отношения с партньорите застрахователи.

- Ирина Чолакова – Мениджър връзки с клиенти в Нетинс Иншурънс Брокерс
Вижте повече

Ирина Чолакова – Мениджър връзки с клиенти в Нетинс Иншурънс Брокерс

Щастлива съм, че открих представителство точно на Нетинс Иншурънс Брокерс! Като част от тази компания се радвам да срещна постоянна подкрепа при решаването на редица професионални казуси и предизвикателства! Беше важно, че първоначално преминах през обучение, което ми помогна много да разбера бизнеса и да придобия опита, който имам сега.

- Мирослава Христова – Мениджър бизнес развитие в Нетинс Иншурънс Брокерс
Вижте повече

Мирослава Христова – Мениджър бизнес развитие в Нетинс Иншурънс Брокерс

Впечетлен съм от профисионализма на Нетинс Иншурънс Брокерс, как целият екип правят възможно изграждането на техните офиси с хората, с които ще работят в тях. Обучението от тяхна страна е много профисионлано направено и обръщат внимание в детайли. Изграждат наистина много добър старт на човека, който трябва да работи в офиса!

- Румен Борисов - застрахователен консултант, офис Девин
Вижте повече

Румен Борисов – застрахователен консултант, офис Девин

ПРЕДИМСТВА ПРИ РАБОТАТА С НАС

Бърз процес

Откриване на офис само до 2 седмици

Ефективно обучение

Едноседмичен обучителен курс с IBSTM система

Иновативен подход

Модерни и високопрофесионални методи на работа

Брокерски софтуер

Координиране и получаване на информация в реално време

Оперативен наръчник

Полезна информация за работния процес

Пълна подкрепа

Съдействие при решаването на проблеми

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Мога ли да бъда агент към застрахователна компания, или да имам друго представителство?

Представителите на Нетинс Иншурънс Брокерс предлагат само застрахователни продукти на застрахователни компании, с които Нетинс Иншурънс Брокерс има договор. Представителите на Нетинс Иншурънс Брокерс нямат право по никакъв начин да бъдат агент към застрахователна компания или да бъдат представител на друг конкурентен застрахователен брокер съгласно чл. от КЗ.

2. Мога ли да извършвам и друга дейност в офиса, освен да предлагам застрахователни продукти?

Представителите на Нетинс Иншурънс Брокерс имат възможност да предлагат над 500 застрахователни продукта от 26 водещи застрахователни компании на българския пазар, както и допълнителни възможности за допълнителен доход като пенсионно осигуряване, застрахователни оценки и др. Ние вярваме, че фокусът е изключително важен и не позволяваме да се извършва друга дейност в офисите на генералните представители.

3. Представителите на Нетинс Иншурънс Брокерс наети ли са на трудов договор?

Да, всички партньори и представители имат трудовоправни отношения с Нетинс Иншурънс Брокерс съгласно чл. от КЗ.

4. В кои градове има възможност да се отвори представителство на Нетинс Иншурънс Брокерс?

Представителство на Нетинс Иншурънс Брокерс може да се отвори на територията на цяла България. За повече информация за това кои са приоритетните градове за разкриване на представителство, може да се свържете с нашия отдел за офис мрежа на info@netinsbrokers.com и да отправите вашето запитване. Ще се радваме да ви отговорим.

5. Предлага ли Нетинс Иншурънс Брокерс първоначално обучение?

Да, предлагаме първоначално обучение съгласно чл. 304 от КЗ, както и вътрешно първоначално обучение и ви предоставяме оперативен наръчник за работа, който е неразделна част от работния процес.

6. Какво представлява бизнес моделът за откриване на представителство на Нетинс Иншурънс Брокерс?

Представителите на Нетинс Иншурънс Брокерс са професионалисти, ориентирани към развитие на застрахователния бизнес в района и изграждане на застрахователна култура в нашите клиенти. Основната дейност, която ще изпълняват, е да привличат нови потенциални клиенти, както и да обслужват вече налични клиенти на местно ниво. Имате възможност да развивате бизнеса на местно ниво, като за целта може да назначавате служители във вашия офис и да разкривате мрежа от подофиси, които пряко да се ръководят от вас. Нетинс Иншурънс Брокерс провежда първоначалното обучение на служителите на представителството, а задължение на генералния представител е да съблюдава спазването на вътрешните процедури за работа и да провежда постоянни поддържащи обучения на неговите служители с цел повишаване на нивото на предлаганата услуга. Едно от многото предимства на генералното представителство е изключителната програма за *кооперативна реклама, която възстановява до 50% от направените одобрени разходи за реклама на местно ниво от представителя. Чрез партньорство с Нетинс Иншурънс Брокерс вие получавате ноу-хау за работа с клиенти и развитие на бизнеса, като спестявате много средства и ценно време.

7. Какъв е процесът за откриване на представителство на Нетинс Иншурънс Брокерс?

Кандидатите за разкриване на представителство на Нетинс Иншурънс Брокерс преминават през етап от интервюта и тест за личността, проверяваме свидетелство за съдимост и криминално минало и се проверяват препоръките, които се изискват преди подписване на договор. Целта на процеса е и двете страни да бъдат сигурни и уверени в правилния избор.

8. Какъв е профилът на успешен представител на Нетинс Иншурънс Брокерс?

Успешните представители на Нетинс Иншурънс Брокерс са професионалисти по продажбите, които са уверени в себе си и са готови да започнат бизнес, който се гради основно на постигане на резултати. Това са личности, които процъфтяват с възможности и предизвикателства от година на година и никога не се уморяват от работата с клиенти. Като цяло те са оптимисти с лични цели за успех в живота – те виждат стойността да представляват Нетинс Иншурънс Брокерс и разбират, че нищо добро не става лесно. Може би най-често срещаната черта сред успешните представители на Нетинс Иншурънс Брокерс е тяхната проактивност и желание за успех чрез екипна работа.

9. Брандира ли се офисът и кой го брандира?

Да, всички представителства са брандирани с бранда на Нетинс Иншурънс Брокерс. Брандингът на офиса е изцяло за сметка на Нетинс Иншурънс Брокерс.

10. Като представител на Нетинс Иншурънс Брокерс какви права имам върху бранда?

Представителят на Нетинс Иншурънс Брокерс няма право да използва за цели, различни от дейността, търговските марки на Нетнис Иншурънс Брокерс, както и който и да било от елементите на брандинга и на визуалната идентичност. Корпоративната идентичност, всички табели, рекламни материали и елементи на бранда са изключителна собственост на Нетнис Иншурънс Брокерс.