Открий твоя потенциал в Нетинс Иншурънс Брокерс

Работа в Нетинс Иншурънс Брокерс

В Нетинс Иншурънс Брокерс възможностите да развиете вашите знания и умения в застраховането, далеч ще надхвърлят вашите очаквания. Ние сме ангажирани с изграждането на приобщаваща и приветлива среда за всички. Ние изграждаме идейно-меритократична компания, която цени личността и почита и уважава различията, популяризираме политики, които демонстрират, че всички можем да работим заедно, за да постигнем по-добри резултати за нашите екипи и клиенти.

Нашите ценности

Ние се водим от желанието да развиваме застраховането в България и да повишаваме застрахователната култура, като мисията ни стои зад нашите седем основни ценности, които са в основата на нашата ежедневна дейност:

 • null

  ИЗГРАЖДАНЕ НА ОТНОШЕНИЯ

 • null

  ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

 • null

  ОТДАДЕНОСТ

 • null

  ПОЗИТИВНА НАГЛАСА

 • null

  ОТГОВОРНОСТ

 • null

  ПРИЗНАТЕЛНОСТ

 • null

  ИНТЕГРИТЕТ

Работа при нас

Независимо дали скоро сте завършили, или сте опитен професионалист, ние предлагаме богат избор от кариерни опции и работно място, което насърчава успеха.

ВИЖТЕ СВОЕТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Бъдете част от изграждаща и подкрепяща среда, която дава личностно и професионално израстване, където всеки може да усети въздействието на своя потенциал. Ценим нашите служители, като им помагаме да развият потенциала си и да станат уважавани експерти в бранша.

Екип от професионалисти, отдаден на своите ценности и мисия, работещ в общия интерес в екипната работна среда за постигане на поставените цели. Опитът и професионалното развитие на служителите са от съществено значение за нас.

Стремим се заедно

ТОВА Е ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ

Бъдете там, където е отредено вашето място, развивайте се и градете своето бъдеще и давайте криле на мечтите си. Предлагаме широк спектър от обучения и възможности за личностно развитие в България и чужбина.

Почувствайте увереността от знанието и опита, който ще натрупате в процеса на работа и неспирните периодични обучения в застраховането и личностното развитие. Искате да се развивате професионално – ние искаме да ви помогнем!

ВИЖТЕ СВОЕТО РАЗВИТИЕ

ВАШЕТО ПРОФЕСИОНАЛНО РАЗВИТИЕ

Мотивационна Програма

Менторство

Обучения

Социални придобивки

Свободни позиции