Открий твоя потенциал в Нетинс Иншурънс Брокерс

Работа в Нетинс Иншурънс Брокерс

В Нетинс Иншурънс Брокерс възможностите да развиете вашите знания и умения в застраховането далеч ще надхвърлят вашите очаквания. Ние сме ангажирани с изграждането на приобщаваща и приветлива среда за всички. Ние изграждаме идейно-меритокритична компания, която цени личността и почита и уважава различията, популяризираме политики, които демонстрират, че всички можем да работим заедно, за да постигнем по – добри резултати за нашите екипи и нашите клиенти.

Нашите ценности

Ние се водим от желанието да развиваме застраховането в България и да повишаваме застрахователната култура, като мисията ни стои зад нашите седем основни ценности, които са в основата на нашата ежедневна дейност:

 • null

  ИЗГРАЖДАНЕ НА ОТНОШЕНИЯ

 • null

  ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

 • null

  ОТДАДЕНОСТ

 • null

  ПОЗИТИВНА НАГЛАСА

 • null

  ОТГОВОРНОСТ

 • null

  ПРИЗНАТЕЛНОСТ

 • null

  ИНТЕГРИТЕТ

Работа при нас

Независимо дали скоро си завършил или си опитен професионалист, ние предлагаме богат избор от кариерни опции и предлагаме работно място, което насърчава успеха.

Виж твоето въздействие

Бъди част от изграждаща и подкрепяща среда, която дава личностно и професионално израстване, където всеки може да усети въздействието на своя потенциал. Ценим нашите служители, като им помагаме да развият техния потенциал и да станат уважавани експерти в бранша.

Екип от професионалисти, отдаден на своите ценности и мисия, работещ в общия интерес в екипната работна среда за постигане на поставените цели. Опитът и професионалното развитие на служителите са от съществено значение за нас.

Стремим се заедно

Това е твоето пътуване

Бъди там където е отредено твоето място, развивай се и гради твоето бъдеще и давай криле на мечтите си. Предлагаме широк спектър от обучения и възможности за личностно развитие в България и чужбина.

Почувствай увереността от знанието и опита, който ще натрупаш в процеса на работа и неспирните периодични обучения в застраховането и личностно развитие. Искате да се развивате професионално – ние искаме да ти помогнем!

Виж твоето развитие

Твоето професионално развитие

Мотивационна Програма

Менторство

Обучения

Социални придобивки

Свободни позиции