Автомобилно застраховане

Ние в Нетинс Иншурънс Брокерс сме тясно специализирани в управление на фирмени автопаркове. Работим основно с фирми, които срещат трудности при управление на разходите за своите автомобили и имат нужда някой да защити интересите им в застрахователния процес, като имат пълни покрития и коректно сключени полици. Това, което ни отличава от останалите, е че можем да ви предложим лично отношение и пълна подкрепа, като по този начин вие ще защитите своите спестявания и ще се погрижите за развитието на вашия бизнес. Всяка застрахователна компания има различни изисквания за завеждане на щети. Ние ги познаваме в детайли и ще отреагираме професионално, като съдействаме индивидуално и според нуждите на всеки един клиенти.

ВАЖНО ЛИ Е ЗА ВАС НЯКОЙ ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ВАШИЯ АВТОПАРК
И ДА ВИ СПЕСТИ ЦЕННО ВРЕМЕ И СРЕДСТВА?

АКО ВИЕ СТЕ:

Собственик на бизнес с автопарк до 50 автомобила, който иска да защити своите спестявания и ценно време при избор на застраховки за своите автомобили. Иска да получи правилните покрития за своите нужди и да има пълна подкрепа в застрахователния процес. За вас е важно да имате коректно сключени полици и пълно съдействие при настъпване на застрахователно събитие.

НИЕ ЗНАЕМ ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ:

Много често срещате трудности при избор на застраховател и покритията, от които имате нужда, като изпитвате и необходимост от съдействие в случай на настъпване на застрахователно събитие. Това води до финансови загуби за вас и много затруднения в работния процес, което затруднява вашето развитие.

ОТ КАКВО СЕ НУЖДАЕТЕ НАЙ-МНОГО СЕГА:

Това, от което имате най-голяма нужда сега, е да получите правилна консултация за избор на застрахователна компания и покрития и сигурност, че някой ще се погрижи за вас в случай на нужда. Това ще ви осигури сигурност и спокойствие и по този начин ще можете да развиете бизнеса си, да имате повече приходи и доволни клиенти.

Програмата ASSISTANCE НА Нетинс Иншурънс Брокерс

Съдействие при ЗАВЕЖДАНЕ НА ЩЕТИ

  • Безплатна консултация по телефон при възникнала щета. Консултацията се извършва от експерт с професионални познания в автомобилното застраховане.
  • Помощ при завеждане на щети – Свържете се с нас и ние ще съдействаме на място в застрахователната компания при попълване на документите и регистриране на щетите.

Услуга „от врата до врата“

Сигурни сме, че сте много ангажирани и нямате възможност да заведете лично всяка щета в срок и да посетите сервиз. Ние можем да свършим това вместо вас. Ще се погрижим за всеки автомобил индивидуално, като го закараме до сервиз и после да го върнем отремонтиран обратно до посочен от Вас адрес.

МОЖЕ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ:

УПРАВЛЕНИЕ НА
АВТОПАРКОВЕ

Ние предлагаме цялостно обслужване на управлението на превозните средства, без ненужни документи и скрити разходи, като спестяваме ценно време и средства на собствениците на малък и среден бизнес.

Вижте повече

Гражданска
отговорност

Застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите е със задължителен характер за всяко превозно средство с български регистрационни номера и покрива материални и нематериални щети, причинени към трети лица от застрахованото превозно средство. „Гражданска отговорност“ защитава от непредвидени разходи вследствие на ПТП.

Вижте повече

АВТОКАСКО

Осигурява пълна застрахователна защита на МПС срещу пожар, кражба, злоумишлени действия на трети лица, природни бедствия, пътнотранспортни произшествия, включително щети в паркирано състояние и други неизключени събития, водещи до частична повреда или пълна загуба на автомобила. Допълнителна услга, която може да предложим, е съдействие при уреждане на претенции.

Вижте повече

ЗАСТРАХОВКА
ЗЛОПОЛУКА НА МЕСТАТА

Застраховка „Злополука на лицата в превозните средства“ е доброволна застраховка, предназначена за юридически и физически лица. Застраховат се физическите лица – водачите на превозни средства и пътниците в тях. Застраховката осигурява защита срещу случаите на злополука, настъпила по време на качване, пътуване или слизане от ПС, които могат да имат неблагоприятно въздействие върху вашия живот и здраве.

Вижте повече

АВТОАСИСТАНС

Това е помощ на пътя с покритие за България и чужбина за клиентите със застраховка Автокаско за леки и товарни автомобили до 3,5 тона. Може да включва репатриране до най-близкия оторизиран сервиз или до мястото на домуване (ако МПС не може да бъде ремонтирано), охраняем паркинг или гараж. В зависимост от застрахователната компания може да се предложи ремонт на МПС на място • репатриране при авария • репатриране при грешно заредено гориво • доставка на 10 литра гориво при необходимост • разноски за медицинска помощ и за транспортиране на водача и пътниците при пътнотранспортно произшествие • разходи при необходимост от правна помощ.

Вижте повече

Удължена
гаранция

Удължаване на гаранцията на производителя под формата на застраховка „Каско удължена гаранция“ в комбинация със застраховка на моторни превозни средства „Автокаско“ осигурява максимална застрахователна защита за нови автомобили за период до 5 години от датата на първата им регистрация. Застраховката покрива рисковете, механична или електрическа авария при леки и товарни автомобили до 3,5 т. общо тегло. Също така ремонт или подмяна на неизправни компоненти на моторното превозно средство.

Вижте повече

Отзиви от наши клиенти

Ако искате да имате надежден и компетентен партньор в застраховането, то препоръчваме да се обърнете към екипа на Нетинс Иншурънс Брокерс ООД. Да се работи с тях е удоволствие…

- АЕРОГАРА СОФИЯ
Вижте повече

АЕРОГАРА СОФИЯ

“Преди да работя с „Нетинс Иншурънс Брокерс“ губехме много време, за да сравняваме цените и условията на застрахователните компании. От както работим с „Нетинс Иншурънс Брокерс“ пестим…

- АВЛОН ЕООД
Вижте повече

АВЛОН ЕООД

Относно дейността на „Нетинс Иншурънс Брокерс“ ООД. На първо място бих искал да отбележа, че ползите и резултатите от съвместната ни работа са значителни. „Нетинс Иншурънс Брокерс“ ООД са доверен мой партньор…

- АДВОКАТ ВЛАДИСЛАВ ИВАНЧОВ
Вижте повече

АДВОКАТ ВЛАДИСЛАВ ИВАНЧОВ