Автомобилно застраховане

Ние в Нетинс Иншурънс Брокерс сме тясно специализирани в управление на фирмени авто паркове. Работим основно с фирми, които срещат трудности при управление на разходите за своите автомобили и имат нужда някои да им защити интереси в застрахователния процес, като имат пълни покрития и коректно сключени полици. Това което ни отличава от останалите, е че може да ви предложим лично отношение и пълна подкрепа, като по този начин вие ще защитите своите спестявания и ще се погрижите за развитието на вашия бизнес. Всяка застрахователна компания има различни изисквания за завеждане на щети. Ние ги познаваме в детайли и ще отреагираме професионално като съдействаме индивидуално и според нуждите на всеки един клиенти.

Важно ли е за вас някой да се погрижи за вашия авто парк и да ви спести ценно време и средства?

Кой сте вие:

Вие сте собственик на бизнес с автопарк до 50 автомобила, който иска да защити своите спестявания и ценно време при избор на застраховки за своите автомобили. Иска да получи правилните покрития за своите нужди и да има пълна подкрепа в застрахователния процес. За Вас е важно да имате коректно сключени полици и пълно съдействие при настъпване на застрахователно събитие.

Какви са вашите проблеми:

Много често срещате трудности при избор на застраховател и покритията, от които имате нужда, като изпитвате и необходимост от съдействие в случай на настъпване на застрахователно събитие. Това води до финансови загуби за вас и много затруднения в работния процес което затруднява вашето развитие.

От какво се нуждаете най-много сега:

Това от което имате най-голяма нужда сега е да получите правилна консултация за избор на застрахователна компания и покрития и сигурност, че някой ще се погрижи за вас в случай на нужда. Това ще ви осигури  сигурност и спокойствие, и по този начин ще можете да развиете бизнеса си, да имате повече приходи и доволни клиенти.

Програмата ASSISTANCE НА Нетинс Иншурънс Брокерс

Съдействие при ЗАВЕЖДАНЕ НА ЩЕТИ

  • Безплатна консултация по телефон при възникнала щета. Консултацията се извършва от експерт с професионални познания в автомобилното застраховане.
  • Помощ при завеждане на щети – Свържете се с нас и ние ще съдействаме на място в Застрахователната компания, при попълване на документите и регистриране на щетите.

Услуга „от врата до врата“

Сигурни сме, че сте много ангажирани и нямате възможност да заведете лично всяка щета в срок и да посетите сервиз. Ние можем да свършим това вместо вас. Ще се погрижим за всеки автомобил индивидуално, като го закараме до сервиз и после да го върнем отремонтиран обратно до посочен от Вас адрес.

МОЖЕ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ

Управление на
авто паркове

Гражданска
отговорност

Авто
Каско

Злополука
на местата

Авто
асистънс

Удължена
гаранция