Социални придобивки за служители

Помагаме на собствениците на бизнес да повишат мотивацията на своите служители и да намалят текучеството, чрез социални придобивки. Така те могат да печелят повече и да постигат по-големи резултати в своя бизнес.

Искате ли да повишите вашите резултати
и да изградите сплотен екип?

Ако Вие сте:

Собственик на бизнес, който иска да се погрижи за мотивацията на своя екип и тяхното здраве, като предложи по-добри условия за работа. По този начин да намали текучеството в своята организация и да подобри ефективността в работния процес.

Тогава вашата основна цел е да се погрижите за своите ключови служители, чрез които ще повишите резултатите във вашата организация с 20%, 30% и дори 50%.

Ние знаем вашите проблеми:

Много често срещате трудности със задържане на персонала или често отсъствие на служители от работа поради здравословните проблеми. Това води до демотивация в служителите и по-ниски резултати при изпълнение на своите задължения. Така неминуемо се създават допълнителни затруднения в работния процес и се забавя развитието на вашия бизнес.

От какво се нуждаете най-много сега:

Това, от което имате най-много нужда сега е да получите решение за подобряване на работната среда и мотивиране на вашите служители, като това ви осигури необходимата сигурност и спокойствие за вас и вашия бизнес. По този начин ще имате възможността да изградите сплотен и мотивиран екип, който ще ви помогне заедно да постигнете цели ви.

Какви са нашите решения

Схеми за социални придобивки на служителите

Чрез социални придобивки за служители, помагаме на работодателите да се погрижат за изграждане на култура в своята организация и по този начин да мотивират своите служители и да подобрят работната среда.
Вижте повече

Доброволно здравно застраховане

Груповите здравни застраховки са отлично решение за надграждане на услугите предлагани от Здравна каса. Ако искате да се погрижите за здравето на вашите служители и да се възползвате от предимствата на здравните застраховки, този продукт е отлично решение.
Вижте повече

Групови застраховки Живот „Златни окови“

„Златни окови“ са решение за собственици на бизнес, които искат да намалят текучеството в своите организации и да оптимизират административните разходи, като се възползват от предлаганите данъчни облекчения за работодатели.
Вижте повече

Групова рискова застраховка Живот

Това е гъвкава застрахователна защита, при която работодателите получават финансова сигурност при трайна неработоспособност или загуба на живот на свои ключови служители и работници.
Вижте повече

Финансово планиране и инвестиционни продукти

Може да предложим животозастрахователен продукт с инвестиционен компонент, при който номинала (внесената премия) е гарантиран на 100%, носи се риска върху живота на застрахования и е несеквестируема и не може да служи за удовлетворяване на други кредитори.
Вижте повече

Пенсионни планове

Имаме отлични решения за пенсионно планиране и работим активно в два от стълбовете на пенсионното осигуряване – УПФ/ППФ и ДДПО. Вземете в свои ръце бъдещето си и бъдете информирани за вашата партида и натрупани средства, това ще ви гарантира по-добра доходност и управление на вашите пари.
Вижте повече

Отзиви от наши клиенти

В днешната сложна и объркана обстановка е трудно да се намери събитие, случка или институция, която да даде възможност да се почувстваш спокойно и защитен. Въпреки, че имах лошия късмет да…

- ЦВЕТАНКА МИЛУШЕВА
Вижте повече

ЦВЕТАНКА МИЛУШЕВА

Имам привилегията да се радвам на отлично здраве и енергия. Една от причините за това е отговорността ми към грижата за мен самата. Благодарна съм на Мариян, че ми представи възможността…

- BNI БЪЛГАРИЯ
Вижте повече

BNI БЪЛГАРИЯ

От 2012 г. фирма „ЙОВАЛ ЕООД“ ползва услугите на „Нетинс Иншурънс Брокерс ООД“ при сключване на застрахователни договори за всички видове имуществени, лични и автомобилни застраховки…

- ОТЗИВ ОТ ЙОВАЛ ЕООД
Вижте повече

ЙОВАЛ ЕООД