ПРОФИЛ НА БРОКЕРА

„Нетинс Иншурънс Брокерс“ ООД извършва основна застрахователна дейност в обслужването на клиенти и посредничество със застрахователи в общото застраховане, здравното, имуществено, животозастраховане и пенсионно осигуряване.

„Нетинс Иншурънс Брокерс“ ООД е лицензиран брокер от Комисията по финансов надзор към Министерство на финансите на Република България под № 786-ЗБ и отговаря на всички законови и европейски изисквания.

„Нетинс Иншурънс Брокерс“ ООД е редовен член на Асоциация на Застрахователните Брокери в България – АЗББ. Активно участва в дейността на Асоциацията и подпомага развитието на застрахователното посредничество в България и утвърждава застрахователната дейност.

МИСИЯ

Портфолиото ни включва всички видове задължителни и доброволни застраховки, които покриват европейските стандарти.

Стройно организирана структура, съобразена с нововъведенията на застрахователния пазар в страната.

Нетинс Иншурънс Брокерс е сред най-динамично развиващите се застрахователни брокери на българския пазар. Символ на надеждно партньорство и коректност. Стремим се да бъдем все по-близо до клиентите си, за да предложим застрахователни решения, съобразени с нуждите им. Екипът ни е съставен от професионалисти с богат опит в застраховането. Предлагаме индивидуално отношение към всеки един клиент. Нашата цел е да поддържаме близки отношения с клиентите и партньорите си, базирани на доверие, постоянен диалог и прозрачност в действията.

ВИЗИЯ

Компетентност

Лоялност

Отговорност

Нашите ценности

Ние се водим от желанието да развиваме застраховането в България и да повишаваме застрахователната култура в нашите клиенти, като мисията ни стои зад нашите седем основни ценности, които са в основата на нашата ежедневна дейност:

 • null

  ИЗГРАЖДАНЕ НА ОТНОШЕНИЯ

 • null

  ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

 • null

  ОТДАДЕНОСТ

 • null

  ПОЗИТИВНА НАГЛАСА

 • null

  ОТГОВОРНОСТ

 • null

  ПРИЗНАТЕЛНОСТ

 • null

  ИНТЕГРИТЕТ

Нашите партньори