Профил на брокера

„Нетинс Иншурънс Брокерс“ ООД извършва основна застрахователна дейност в обслужването на клиенти и посредничество със застрахователи в общото застраховане, здравното, имуществено, животозастраховане и пенсионно осигуряване.

„Нетинс Иншурънс Брокерс“ ООД е лицензиран брокер от Комисия по Финансов Надзор към Министерство на Финансите на Република България под №555-ЗБ, отговаря на всички европейски изисквания.

НЕТИНС БРОКЕРС официално стана член на една от най-старите асоциации в България – Асоциацията на застрахователните брокери в България.

Мисия

Портфолиото ни включва всички видове задължителни и доброволни застраховки, които покриват европейските стандарти.

Стройно организирана структура, съобразена с нововъведенията на застрахователния пазар в страната.

Нетинс Брокерс е сред най-динамично развиващите се застрахователни брокери на българския пазар. Символ на надеждно партньорство и коректност. Стремим се да бъдем все по-близо до клиентите си, за да предложим застрахователни решения, съобразени с нуждите им. Екипът ни е от професионалисти с богат опит в застраховането и ликвидацията. Предлагаме индивидуално отношение към всеки един клиент. Нашата цел е да поддържаме близки отношения с клиентите си и партньорите, базирани на доверие, постоянен диалог и прозрачност в действията.

Визия

Компетентност

Лоялност

Отговорност

Нашите ценности

Ние се водим от желанието да развиваме застраховането в България и да повишаваме застрахователната култура в нашите клиенти, като мисията ни стои зад нашите седем основни ценности, които са в основата на нашата ежедневна дейност:

 • null

  ИЗГРАЖДАНЕ НА ОТНОШЕНИЯ

 • null

  ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

 • null

  ОТДАДЕНОСТ

 • null

  ПОЗИТИВНА НАГЛАСА

 • null

  ОТГОВОРНОСТ

 • null

  ПРИЗНАТЕЛНОСТ

 • null

  ИНТЕГРИТЕТ

Нашите партньори