КОИ СМЕ НИЕ

Нетинс Иншурънс Брокерс е първокласен застрахователен брокер известен с това, че е лидер в областта на застрахователното посредничество и със своята креативност за предоставяне на индивидуални решения отвъд очакванията.

Заедно с нашия страхотен екип помагаме на собствениците на бизнес да намалят административните разходи и да спестят ценно време и средства, чрез правилните застрахователни решения.

Нашите ценности

Ние се водим от желанието да развиваме застраховането в България и да повишаваме застрахователната култура, като мисията ни стои зад нашите седем основни ценности, които са в основата на нашата ежедневна дейност:

 • null

  ИЗГРАЖДАНЕ НА ОТНОШЕНИЯ

 • null

  ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

 • null

  ОТДАДЕНОСТ

 • null

  ПОЗИТИВНА НАГЛАСА

 • null

  ОТГОВОРНОСТ

 • null

  ПРИЗНАТЕЛНОСТ

 • null

  ИНТЕГРИТЕТ

За нашите клиенти

Ние знаем, че нашите клиенти имат избор и нашата мисия е проста – Да бъдем най – добрата компания, с която някога сте работили, и да спечелим вашият бизнес за цял живот!

Някак си животът винаги успява да поднася изненади и ви принуждава да преосмислите пътя си към успеха в бизнеса. Ето защо Нетинс Иншурънс Брокерс може да бъде вашият надежден застрахователен консултант, като договаря за вас по – добри условия и ви спестява ценно време и средства.

95% от нашите клиенти спестяват от разходи и подобряват рентабилността в своите компании.

Ако имате нужда от спокойствие за вашия бизнес, не се колебайте да се свържете с нашия страхотен екип.

По някога това е една проста стъпка, която прави значителна промяна!

Работа при нас

Независимо дали скоро сте завършили, или сте опитен професионалист, ние предлагаме богат избор от кариерни опции и работно място, което насърчава успеха.

ПРЕДИМСТВА ПРИ РАБОТАТА С НАС

Ясни процеси

Иновативни решения

Пълна подкрепа

Квалифициран екип

Ефективни решения

Бърз процес

Нашите партньори